Aqua@home, vogelhandel en verhuur van witte bruidsduiven in Waregem

Contacteer ons

vogelhandel

tropische en inlandse vogels

Vogelhandel Aqua@home in Beveren-Leie heeft een ruim aanbod aan vogelsoorten. Het aanbod van Aqua@home gaat erg ver en is seizoensgebonden. Onderstaand overzicht is bovendien niet beperkend, want ze krijgen er voortdurend nieuwe vogelsoorten binnen. Indien u op zoek bent naar een specifieke vogelsoort, neemt u best vooraf even contact op met Geert van Aqua@home. Ook indien deze vogelsoort niet voorradig is, helpt Geert u graag verder. Hij gaat in zijn uitgebreid netwerk voor u op zoek en tracht u alsnog een oplossing aan te bieden. Uiteraard is Geert ook uw eerste aanspreekpunt bij vragen.

Meer info

  • Tropische vogels: amandines, bichenows, astrilden, diamantduiven, zebravinken, Japanse meeuwen…

  • Inlandse vogels: sijsjes, barmsijsjes, distelvinken, goudvinken, kruisbekken en mutaties

  • Parkieten: grasparkieten, agaporniden, rosella’s, halsbandparkieten, neophema’s

  • Kanaries: postuur- en kleurkanaries, waterslagers

  • Vinken: botvinken en groenvinken

  • Kwartels

  • Diverse kruisingen

Verhuur van witte bruidsduiven voor huwelijk

divider

Aqua@home biedt mooie witte bruidsduiven aan voor huwelijken en trouwfeesten. Het zijn echte prachtexemplaren die uitermate tam zijn en zich graag laten opnemen en loslaten. Deze duiven komen na het loslaten gewoon terug naar de thuisbasis. Contacteer of bezoek de winkel voor info en prijzen. Vaste prijzen zijn niet mogelijk, omdat dit ook afhankelijk is van de huurperiode (en ook van de plek van loslaten).

Vogelopkoper in Waregem

divider

Heeft u zelf kuikentjes of wenst u een aantal vogels van de hand te doen? Aqua@home in Waregem koopt vogels van particulieren en geeft u een eerlijke prijs. Het kan hierbij gaan van kwartels en pruimkoppen tot papegaaien en kakariki’s. Contacteer Aqua@home voor vrijblijvende prijsinformatie.

Meer info

Bij Aqua@home vindt u nog talloze andere vogelsoorten. Bekijk de lijst met vogelsoorten die Aqua@home koopt en verkoopt.